Előfizetések

A rendszeres kiszállítás menete

Előfizetéseknél Önnek nincs más teendője, mint hátradőlni és élvezni az előnyöket ami a rendszeres kisszállítással jár.

1. Válassza ki azt a terméket, melyet rendszeres időközönként szeretne kézhez kapni és ezáltal pénzt és időt takarítani meg.

A megrendelő űrlap kitöltésével tudja a rendelést elküldeni és annak az általunk történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre.

Mindent összevetve, az egyszeri vásárlás illetve az előfizetés között mindössze annyi a különbség, hogy az előfizetésnél a szerződés mindaddig fennáll, amíg ezt Ön meg nem szünteti.

2. Válasszon előfizetést

A szokásos vásárlás esetén Önnek van lehetősége azt regisztráció nélkül elvégezni – úgynevezett ‘Vendég’ módban, azonban az előfizetéseknél szükséges a felhasználói fiók létrehozása az oldalon, hogy Önnek lehetősége legyen az előfizetéseit kényelmesen áttekintenie, módosítania, vagy megszüntetni azokat.

A termék kiválasztása után lehetősége van a szállítás gyakoriságát beállítani. Ez rendszerint heti, kétheti vagy havi formában érhető el, de ez az előfizetés után ez bármikor módosítható.

3. Kezelje előfizetéseit

Az információ kezelése szinte teljesen ugyan az, mint a szokásos egyszeri vásárlás esetén. Az előfizetésről elektronikus úton visszaigazolást küldünk, és amennyiben igényt tart rá, ÁFÁ-s számlát is kiállítunk Önnek.

Előfizetését bármikor módosíthatja a felhasználói fiókján keresztül. Amennyiben kérdés merülne fel, vagy segítségre lenne szüksége kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal.

Előfizetését lemondhatja a felhasználói fiókján keresztül, vagy írjon vevőszolgálatunkra, és egy munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

4. Dőljön hátra és élvezze az előnyöket.